VINT montuur inclusief enkelvoudige glazen € 199,- en multifocaal € 399,-. 

Vint is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. 

En wist je dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? Vint kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor je bij. Of je nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. Vint heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Kom je snel een kijkje nemen?

Hippe monturen 

Vint zit bovenop de trends. De naam Vint komt van ‘vintage’, wat de laatste jaren ontzettend hip is. Bij Vint vind je niet alleen ronde monturen en rechthoekige brillen, maar bijvoorbeeld ook modellen met hoekjes en kantjes. Dé trend van 2021. Heb je liever een groot montuur of ga je voor dun en verfijnd? Pas gerust iedere bril die je wil! Vint heeft ook semi-randloze brillen; bovenaan zijn ze breder en onderaan smaller. Zo komen je ogen mooi uit en kan je je wangen ook aan de wereld laten zien.

Vaste lage prijs 

Ondanks dat de oogmeting door een specialist wordt uitgevoerd, bieden wij onze Vint brillen aan voor een vaste lage prijs. Enkelvoudige glazen zijn €199,- en multifocale glazen €399,-. Onze opticiens meten jouw sterkte en hebben veel oog voor jóuw oog. Ieder mens is uniek en heeft ook unieke ogen. De geavanceerde apparatuur van Zeiss is uiterst nauwkeurig en kijkt ook naar het oppervlak van je oog. Op basis van de inzichten die uit deze meetgegevens komen, wordt je brillenglas perfect op maat geslepen.

Wil je meer? 

Als je bijvoorbeeld speciale drivesafe of digital glazen wil, dan betaal je ook iets meer. In principe is er een vaste lage prijs, maar niet altijd! Daar zijn we open over. Mocht je vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd terecht bij een winkel bij jou in de buurt!

 

 Vint montuur 2Vint montuur 4Vint montuur 3

Vraag naar de voorwaarden.

Deel op je favoriete social media
Pin It