1 glas cadeau in je extra bril

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Net zoals schoenen dat ook niet altijd zijn. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar EyeCare biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en autorijden.

 

MAATWERK ADVIES

Bij de oogmeting meten we meer dan alleen jouw sterkte. Onze specialisten stellen ook vragen over waar je de bril voor wil gaan gebruiken. Welke kijkoplossing het beste bij je past is afhankelijk van je wensen, ogen en levensstijl. Al onze brillenglazen zijn afkomstig van ZEISS, die zeer hoogwaardige kwaliteitsglazen levert. Voor verschillende gebruiksdoeleinden bieden zij verschillende glazen. Dat maakt het soms ook lastiger kiezen als consument. 

ZEISS DUBBEL+

Bij aankoop van een bril met ZEISS brillenglazen binnen één jaar na aankoop van je voorgaande bril met ZEISS brillenglazen, ontvang je één brillenglas cadeau*. Denk bijvoorbeeld aan een bril voor op kantoor, voor het sporten of voor een nieuwe zonnebril op sterkte.

 

beeld dubbel Plus

 * Vraag naar de voorwaarden.

Maak een afspraak

Deel op je favoriete social media
Pin It