Lenzen naast bril

Sommige mensen dragen alleen een bril. Anderen zweren bij lenzen. En weer andere mensen wisselen tussen lenzen en een bril. Dan geniet je van de voordelen van zowel brillen als lenzen.

Als het regent, beslaat je bril zodra je een warme ruimte binnenstapt. Met lenzen heb je daar geen last van! En als de zon schijnt, draag je iedere zonnebril die je wil met je lenzen in. Maar als je veel achter een scherm werkt, is een bril misschien een fijnere kijkoplossing. Ook als je thuiskomt na het sporten, doe je gemakkelijk je bril op. De combinatie van lenzen en een bril is lekker flexibel en biedt het beste van beide kanten.

 

Altijd de juiste kijkoplossing

Voor verschillende bezigheden bestaan verschillende kijkoplossingen. Het afwisselen van een bril met lenzen is voor veel mensen de ideale uitkomst. Bij het sporten, kan een bril wat onhandig zijn. Als je een balsport beoefent, bestaat altijd het risico dat er een bal in je gezicht komt. Soms zakt door het zweet je montuur van je neus. Prima op te lossen met lenzen! Tegelijkertijd hebben brillen ook hun voordelen. Een computerbril met blauw licht filter geeft je ogen wat meer rust als je veel naar schermen kijkt.

 

De ideale lenzen

De ideale soort lens voor jou is afhankelijk van hoe vaak je van plan bent lenzen te dragen. Is dit dagelijks, wekelijks of maandelijks? Bij dagelijks gebruik zijn maandlenzen een goede optie. Andersom geldt het zelfde voor als je ze slechts een paar keer per maand in wilt: daglenzen! Heb je unifocale of multifocale lenzen nodig? Wel of geen cilinder? De contactlensspecialisten bij EyeCare voeren een professionele oogmeting uit en adviseren je graag over de verschillende lensopties.

 

Kom langs in een van onze winkels of maak direct online een afspraak!

Deel op je favoriete social media
Pin ItOntdek onze online webshop