Bril op sterkte

Bril op sterkte nodig? Bij EyeCare willen we graag dat je niet alleen goed ziet, maar ook goed eruitziet.

 

In onze winkels hebben wij een ruim aanbod aan mooie merken en fraaie monturen. Zoek je een licht montuur dat je nauwelijks voelt of ben je meer van een wat robuuster model? Samen zoeken we een bril die aan jouw wensen voldoet en mooi bij je staat. Onze specialisten worden blij van het vinden van de juiste kijkoplossing voor jou!

 

Professionele oogmeting

Via onze winkelzoeker vind je gemakkelijk een winkel bij jou in de buurt. Al onze optiekzaken zijn voorzien van hoogwaardige ZEISS apparatuur. Opticiens bij EyeCare meten niet alleen jouw sterkte, maar kijken ook naar de gezondheid van jouw ogen. Al onze brillenglazen zijn afkomstig van ZEISS, die zeer hoogwaardige kwaliteitsglazen levert. Voor verschillende gebruiksdoeleinden bieden zij verschillende glazen. We kunnen zelfs maatwerk glazen voor je maken die naadloos aansluiten op jouw levensstijl. Maak een afspraak voor een professionele oogmeting en onze opticiens helpen je graag!

 

Bril bij de opticien kopen

Een bril op sterkte kopen kan in één van onze winkels. Kom gezellig een keer langs om een kijkje te nemen naar onze collectie. Kijk je ogen uit bij de monturen van Lindberg, Tom Ford, Etnia Barcelona, Lunor en Scotch & Soda. Voor kinderbrillen kan je de collectie van bijvoorbeeld Vingino, Dutz of Nike bekijken. We hebben monturen voor dames en heren, maar voel je vrij om op je gemak verschillende brillen op een veilige manier te passen. Tot ziens!

 

Maak een afspraak

Deel op je favoriete social media
Pin ItOntdek onze online webshop