Reservebrillen

In verschillende situaties is een reservebril erg handig. Bijvoorbeeld als je bril kwijt of kapot is. Een ongeluk zit in een klein hoekje!

In sommige landen is een reservebril verplicht voor bril- en contactlensdragers om in de auto te hebben. Met je reservebril heb je de garantie dat je altijd scherp zicht hebt. Ook heeft EyeCare een aanbieding voor klanten: koop je binnen één jaar na aankoop van je bril een tweede bril, dan krijg je één brillenglas cadeau van ons.

 

Reservebril verplicht in sommige landen

Ga altijd voorbereid de weg op! Een reservebril of -lenzen is verplicht in onze favoriete vakantielanden. In onder andere Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Scandinavische landen moet je er een hebben. Als je geen reservebril hebt, riskeer je een boete én onveilige verkeerssituaties. Sla twee vliegen in één klap: een DriveSafe brillenglas is perfect voor op de weg. De DuraVision DriveSafe Coating van ZEISS vermindert waargenomen verblinding van koplampen en lantaarnpaallicht tot wel 64%. Rijden wordt zo veiliger en comfortabeler!

 

Waarom je een reservebril nodig hebt 

Naast de verplichte reservebril, kan het ook wel eens zo zijn dat je bril kapot is. Bij EyeCare kan je altijd terecht voor een reparatie van je bril. Echter, bij complexe reparaties is het soms nodig dat je bril naar de leverancier gaat. Dan kan het even duren voor de bril weer terug is. Hoeveel tijd de reparatie kost, is afhankelijk van meerdere factoren. De ene leverancier is er sneller in dan de ander en soms zijn bepaalde onderdelen lastig te verkrijgen. Met een reservebril ben je verzekerd van scherp zicht!

 

Maak een afspraak

Deel op je favoriete social media
Pin ItOntdek onze online webshop