3 jaar zeker abonnement

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom compenseert EyeCare bij beschadiging van je bril of glazen 70% van de kosten als je 3 jaar zeker abonnee bent. Bij verlies, diefstal of volledige vervanging van de bril door schade, geldt een eigen bijdrage van slechts 20% van het oorspronkelijke bedrag. Hoeveel je betaalt per maand is afhankelijk van de aankoopprijs van je bril!

Waarom een 3 jaar zeker abonnement?

Het 3 jaar zeker abonnement garandeert je altijd van goed zicht en een goed vooruitzicht. Als je bril beschadigd of kwijt is, heb je de zekerheid van een nieuw exemplaar. Maak je geen aanspraak op herstellen of vervanging, dan gelden de betaalde abonnementskosten als korting op je volgende bril. Ook krijg je binnen het 3 jaar zeker abonnement alle oogzorg cadeau. De gezondheid van je ogen vinden we bij EyeCare het allerbelangrijkst! 

 3jaarzeker

Korting op zonnebrillen en contactlenzen

Als 3 jaar zeker abonnee krijg je 10% korting op zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte én contactlenzen. Als de zon fel schijnt is het prettig om een zonnebril  op sterkte te hebben. Contactlenzen naast je bril bieden ook veel voordelen. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent, veel sport of af en toe zonder bril door het leven wil gaan. De combinatie van lenzen en een bril is lekker flexibel en biedt het beste van beide kanten. Onze opticiens en contactlensspecialisten adviseren je graag!

 

Kijk hier voor de algemene voorwaarden van het 3 jaar zeker abonnement

 

Mocht je je abonnement willen stopzetten dan kun je dit melden in de winkel waar het abonnement is afgesloten of je stuurt een e-mail met je NAW-gegevens en geboortedatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft dat je je abonnement wilt beëindigen. Je ontvangt hiervoor altijd een bevestiging.

 
 
Deel op je favoriete social media
Pin It