Eén ZEISS brillenglas cadeau bij je extra bril

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Net zoals schoenen dat ook niet altijd zijn. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar EyeCare biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en autorijden.

En naast een bril op sterkte is een zonnebril op sterkte minstens net zo prettig en belangrijk. Een computerbril, een paar DriveSafe brillenglazen of een zonnebril op sterkte is de perfecte toevoeging aan je levensstijl. Daarom krijg je één brillenglas cadeau bij je extra bril!

 

vierkant beeld Tulip 1

 

Maatwerk advies

Bij de oogmeting meten we meer dan alleen jouw sterkte. Onze specialisten stellen ook vragen over waar je de bril voor wil gaan gebruiken. Welke kijkoplossing het beste bij je past is afhankelijk van je wensen, ogen en levensstijl. Al onze brillenglazen zijn afkomstig van ZEISS, die zeer hoogwaardige kwaliteitsglazen levert. Voor verschillende gebruiksdoeleinden bieden zij verschillende glazen. Dat maakt het soms ook lastiger kiezen als consument. Onze specialisten adviseren je graag!

 

ZEISS Dubbel+

Bij aankoop van een nieuw bril met heldere ZEISS brillenglazen, krijg je een Dubbel+ bon. Als je een tweede bril koopt binnen een jaar, krijg je bij inlevering van deze bon één brillenglas cadeau*. Zo voorzien we je van je nieuwe favoriete zonnebril met ZEISS zonneglazen. Of glashelder zicht op kantoor of juist bij het sporten. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat! De specialisten bij EyeCare adviseren je graag.

 

Maak een afspraak in één van onze winkels!

 
 
*Vraag naar de voorwaarden

 

Deel op je favoriete social media
Pin It