ÉÉN ZEISS BRILLENGLAS CADEAU BIJ JE EXTRA BRIL

Bij aankoop van een bril ontvang je bij aanschaf van een volgende bril één brillenglas cadeau* binnen één jaar na aanschaf van het eerste paar.

Merk je vaak dat je op het einde van de dag vermoeide ogen hebt? Of heb je last van verblinding door tegemoetkomend verkeer in het donker? Of juist door een felle zon? Een extra bril biedt mogelijkj een fijne uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een computerbril, bril voor het autorijden of een zonnebril op sterkte. Onze innovatieve glasleverancier ZEISS heeft een uitgebreid assortiment gespecialiseerde glazen voor verschillende gebruiksdoeleinden. 

 

Maatwerk advies

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het soms lastig kiezen welke kijkoplossing het beste past bij jouw levensstijl. Onze medewerkers voorzien je graag van een maatwerk advies.

Maak een afspraak in één van onze winkels!

 

 

Bij een tweede bestelling wordt één glas niet berekend. Het glas dat niet berekend wordt, is van het voordeligste paar gekozen brillenglazen. Je kunt vrij kiezen in glastypen zodat je voor elk gebruiksdoeleinde een tweede bril kunt kiezen. Dit aanbod geldt voor ZEISS glazen en is niet van toepassing in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Dit  aanbod is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

*Vraag naar de voorwaarden.

dubbel website glas

 

Deel op je favoriete social media
Pin It