Beslagen brillenglazen?

Deze ZEISS Anti-condens Kit bevat een handige anti-condensspray en - doek. Als je ze samen gebruikt, zorgen ze voor een helder en comfortabel zicht. Zelfs bij het dragen van een (mond)masker of verandering van omgevingstemperatuur. 

 Ook wel eens last van beslagen brillenglazen? Je bent niet de enige! Daarom heeft ZEISS de Anti-Condens Kit in het leven geroepen. Als brildrager kan je namelijk regelmatig last hebben van beslagen glazen. Bijvoorbeeld door je mondkapje of als je van buiten een warme binnenruimte in stapt. De kit bevat een spray met een speciale doek. Wanneer je ze samen gebruikt, kan dat tot wel drie dagen lang bescherming bieden tegen beslagen brillenglazen.

Iedere EyeCare opticien heeft ze op voorraad. Er zit altijd wel een winkel bij je in de buurt!

Meisje kijkt naar bril

 

Hoe gebruik je de kit? 

  • Maak eerst je bril goed schoon. Het is belangrijk dat je glazen vetvrij zijn. Gebruik een schone microvezel doek om je brillenglazen te poetsen.

  • Spray wat vloeistof op je brillenglazen. Gebruik het meegeleverde blauwe doekje tot je glazen weer helemaal doorzichtig zijn. Het is belangrijk dat je de blauwe doek uitsluitend in combinatie met deze kit gebruikt. Zodra er vet op komt, is de ZEISS Anti-Condens Kit minder effectief.

  • Voer de behandeling zo vaak als nodig uit. Soms heb je het middel maar één keer in de drie dagen nodig. Echter, zodra je glazen ietwat vettig zijn, is het middel minder effectief. Gelukkig is het alsnog een stuk beter dan zonder!

Het middel werkt niet als het buiten regent of de luchtvochtigheid zeer hoog is. Je brillenglas beslaat dan extra snel. De kit is bij iedere EyeCare winkel verkrijgbaar!

 
Deel op je favoriete social media
Pin It