Brillenglazen

Bij EyeCare snappen we dat ieder mens uniek is. Daarom duiken we maar al te graag in jouw wereld om achter de juiste kijkoplossing te komen.

 

Om die reden werken onze specialisten graag met ZEISS, die zeer hoogwaardige kwaliteitsglazen levert. Voor iedere kijkoplossing kunnen we brillenglazen laten maken. Zo zijn er bijvoorbeeld computerbrillen, brillen voor autorijden, multifocale brillen of misschien heb je interesse in EnergizeMe glazen, speciale brillenglazen ontwikkeld voor contactlensdragers.

 

 

Brillenglazen1

Soorten brillenglazen

Voor iedere kijkoplossing heeft EyeCare de juiste glazen. Een kijkoplossing vloeit voort uit jouw levensstijl en wensen, en baseren we altijd op hoogwaardige oogmetingen.  Als je veel onderweg bent, is een  bril met glazen speciaal voor in de auto fijn. En als je veel achter een scherm werkt, heb je baat bij een computerbril. We maken de glazen altijd zo dun mogelijk, dan weet je zeker dat je bril lekker licht is. Dunne glazen zorgen ook voor minder vertekening van je ogen. Of dat nu met enkelvoudige, multifocale, glazen in je zonnebril, zonnebril op sterkte of meekleurende glazen is!

 

 

Welk glas past bij mij?

Opticiens bij EyeCare vragen waarvoor je de bril wil gaan gebruiken. Ongeschikte glazen kunnen klachten veroorzaken als hoofdpijn, vermoeide of droge ogen. Niet zo fijn als je dag in dag uit door die bril kijkt! Met onze glaskeuzehulp kom je snel en eenvoudig te weten wat voor glazen bij jouw levensstijl en speciale wensen passen. Uiteraard kan je ook langsgaan bij een van onze winkels voor een passend advies. Het zijn immers wel je ogen. Mochten de glazen onverhoopt toch niet bevallen na de aankoop dan kan je ze binnen drie maanden kosteloos omruilen. Dat is de service van EyeCare!

 

Kom gezellig binnen of maak een afspraak.

 

Deel op je favoriete social media
Pin It