Digital brillenglazen

Verschillende situaties kunnen om verschillende kijkoplossingen vragen. Zit je bijvoorbeeld regelmatig achter een beeldscherm of rij je veel auto, dan zijn er speciale brillenglazen die voor deze situaties het meest geschikt zijn. Speciale computerglazen kunnen ervoor zorgen dat je minder last hebt van klachten zoals nekpijn of hoofdpijn.

Glazen voor een computer/werkbril zijn speciaal ontwikkeld voor dichtbij en tussenafstanden. Daardoor zijn deze glazen bij uitstek geschikt voor werk op kantoor of thuis. De glazen hebben het voordeel dat ze een breed zicht bieden. Dat merk je bijvoorbeeld goed bij het kijken naar een (computer)beeldscherm. Bij verschillende lichaamshoudingen blijf je, in tegenstelling tot veel multifocale glazen, een beter en comfortabeler zicht houden.

Een computerbril biedt een oplossing voor mensen die vaak voor een computer zitten en last hebben van volgende klachten:

  • Vermoeid gevoel in- of achter het oog;
  • Hoofdpijn;
  • Nekpijn of schouderpijn;
  • Onscherp zicht en branderige ogen.

Brildragers die een multifocale bril dragen en regelmatig op een computer of laptop werken, hebben veel profijt van zogeheten Officelens glazen. Met Officelens glazen kun je op verschillende kijkafstanden zorgeloos werken zonder hoofdpijn.

Dame ipad werk avond tafel

 

Bekijk onze video over ZEISS Officelenses.
Deel op je favoriete social media
Pin It