Bril voor autorijden

Veel mensen ervaren ongemak en onzekerheid bij het autorijden. Met name in lastige licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag, mist, schemering of in het donker.

Haarscherp zicht en een uitstekend contrast zijn niet altijd gegarandeerd. Daarom ontwikkelde ZEISS DriveSafe brillenglazen voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag. Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen om aan de zichtbehoeften van weggebruikers te voldoen. DriveSafe brillenglazen zijn zowel in enkelvoudige als multifocale variant te verkrijgen.

 

De perfecte bril voor autorijden in het donker

Het DriveSafe brillenglas is zo ontworpen dat er rekening wordt gehouden met de pupilgrootte bij weinig licht. Er zit namelijk nogal een verschil tussen de grootte van de pupil in het donker en het licht. Echter, ervaren veel weggebruikers ongemak door de felle koplampen van tegemoetkomend verkeer of de lantaarnpalen langs de weg. De DuraVision DriveSafe Coating van ZEISS zorgt ervoor dat dergelijke schitteringen tot wel 64% afnemen. Je kijkt, en rijdt, dus een stuk comfortabeler als je bril is geoptimaliseerd voor autorijden!

 

Bekijk onze video over ZEISS DriveSafe.

 

Bril voor autorijden en tv kijken

DriveSafe brillenglazen zijn niet alleen uitermate geschikt voor autorijden, maar ook voor dagelijks gebruik. Je hebt nauwkeurig zicht op het wegdek, dashboard en achteruit- en zijspiegels evenals bij het tv kijken, koken wandelen of andere activiteiten. Het brillenglasontwerp helpt je gemakkelijk switchen tussen verschillende afstanden, waardoor je altijd een prettig zicht ervaart. Het aanmeten van DriveSafe brillenglazen kan in veel van onze EyeCare winkels. We raden je aan om telefonisch een afspraak te maken en te vragen naar de DriveSafe brillenglazen!

 

Maak een afspraak

 

 

 

Deel op je favoriete social media
Pin It