UV BESCHERMENDE GLAZEN van zeiss

UVProtect Technology in alle heldere brillenglazen van ZEISS

Om onze huid te beschermen, gebruiken we zonnebrandcrèmes. We hebben echter niet veel opties om onze ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Vaak wordt vergeten dat UV-licht ook op lange termijn schadelijk kan zijn voor de gezondheid van onze ogen en het omliggende weefsel. Helaas blokkeert slechts 1 op 5 brillenglazen de UV-straling tot 400 nm. Dat betekent dat 4 van de 5 brillenglazen de UV-straling niet of slechts gedeeltelijk blokkeert. Hierbij wordt UV-straling doorgelaten door het brillenglas, wat schade kan aanrichten aan het oog en omliggend weefsel.

zeiss uv photograph taken with a uv camera.ts EC website

Een foto genomen met een UV-camera laat beschadigingen aan de huid zien wat met het blote oog niet waar te nemen is.

Een UV-camera laat zien wat dat betekent: heldere brillenglazen met ZEISS UVProtect lijken even donker als zonnebrilglazen, omdat UV-straling volledig wordt geblokkeerd door het brillenglas.

De UVProtect Technology gaat verder dan de huidige norm en biedt een hogere bescherming tegen UV-straling, waardoor heldere brillenglazen schadelijke UV-stralen blokkeren tot 400 nm. Dit is dezelfde hoeveelheid UV-bescherming die hoogwaardige zonnebrillen bieden.

 

DRIVE-SAfe GLAZEN VAN ZEISS

drivesafe-3

Wist u dat brillenglazen autorijden veiliger en meer ontspannen kunnen maken - zelfs bij neerslag en in het donker?

  • Is het moeilijk om objecten snel genoeg op te merken bij weinig licht, zoals op regenachtige dagen, in de schermering of 's nachts?
  • Heeft u last van schittering of verblinding door tegemoetkomend verkeer?
  • Is het lastig u te heroriënteren wanneer u vanaf het wegdek naar het dashboard en in uw achteruitkijk- en zijspiegels kijkt?
  • Laat nu vrijblijvend uw ogen testen bij EyeCare en laat u adviseren over de kijkoplossing die voor u het meest geschikt is.

 Voordelen van DriveSafe glazen:

  • Beter zicht bij weinig licht.
  • Minder schittering door tegenliggers of straatverlichting in het donker.
  • Nauwkeurig zicht op het wegdek, dashboard en in achteruitkijk- en zijspiegels.
  • DriveSafe glazen van ZEISS voor normaal dagelijks gebruik.

 

 

 

 

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten