Maandlenzen

Maandlenzen zijn lenzen die je één maand draagt. Het grootste verschil met daglenzen is dat je je maandlenzen moet onderhouden, wat meteen een nadeel is ten opzichte van daglenzen.

Dat betekent elke dag schoonmaken en netjes opbergen in een lenzendoosje met de juiste vloeistof. Maandlenzen komen in verschillende soorten en maten. Er kan zelfs een cilinder in zitten en er bestaan ook multifocale maandlenzen. Onze contactlensspecialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte lezen voor jou!

 

Professionele oogmeting

Wil je graag lenzen dragen? Dan voeren onze contactlensspecialisten eerst een oogmeting uit. Bij EyeCare meten we niet alleen jouw sterkte, maar we kijken ook naar de gezondheid van jouw ogen.  Al onze optiekzaken zijn voorzien van hoogwaardige (ZEISS) apparatuur. Ook stellen onze contactlens-specialisten vragen over je wensen en levensstijl. Zo komen we samen tot de beste kijkoplossing! Via onze winkelzoeker vind je gemakkelijk een winkel bij jou in de buurt.

Maak direct een afspraak voor een professionele oogmeting!

 

Lenzen abonnement

Nooit meer zonder lenzen zitten? Ontdek het gemak van ons Lensline abonnement! Je krijgt een reminder wanneer het tijd is voor een nieuwe voorraad lenzen. Daaraan gaat een oogmeting vooraf en die krijg je, net als overige oogzorg die je eventueel nodig hebt, van ons cadeau. Je koopt je lenzen extra voordelig en bovendien geniet jij (en je partner) van fijne korting op brillen en zonnebrillen. Het maandbedrag is afhankelijk van het type contactlens dat je kiest. Als je dat wilt, kan je je abonnement altijd opzeggen. Erg flexibel!

Deel op je favoriete social media
Pin It