Lenzenvloeistof 

Lenzenvloeistof gebruik je om je lenzen schoon te maken en om ze in te bewaren.  Het doodt bacteriën en houdt ze soepel, waardoor ze hygiënisch en comfortabel dragen. Welke lenzenvloeistof je precies nodig hebt, hangt af van een aantal factoren.

 

Namelijk wat voor lenzen je hebt, hoe je ze draagt en de unieke eigenschappen van jouw ogen. Dat lees je goed. De ene persoon is gebaat bij de ene vloeistof en de ander gebruikt liever een andere vloeistof. De (on)juiste vloeistof kan het draagcomfort van je lenzen maken of breken. De gediplomeerde contactlensspecialisten van EyeCare helpen je graag verder!

 vloeistof1

 

 

Verschillende soorten lenzenvloeistof

Net zoals er verschillende soorten lenzen bestaan, zijn er ook diverse soorten lenzenvloeistoffen om je lenzen in te bewaren. Lenzenvloeistof ondersteunt de eigenschappen van de lens. Zachte lenzen zijn grotendeels gemaakt van waterabsorberend kunststof, waar harde lenzen voor een groot deel van zuurstof doorlatend kunststof zijn gemaakt. Maar het gaat verder. Welke combinatie het best is, hangt ook af van de eigenschappen van je ogen, de gebruiksduur van je lenzen en de manier waarop je je lenzen gebruikt. Een ingewikkelde puzzel! Laat je daarom adviseren door een gediplomeerd contactlensspecialist.

contactlenzen9

 

 

 

 

De contactlensspecialisten bij EyeCare 

Bij EyeCare vinden we het belangrijk dat je niet alleen goed ziet, maar ook prettig kijkt. De juiste lenzenvloeistof valt daar ook onder! Bij de contactlenscontrole kijkt onze specialist niet alleen naar jouw sterkte en de gezondheid van jouw ogen, maar ook naar de conditie van je lenzen. Dat doen onze specialisten niet met het blote oog, maar ze maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Comfort en kijkgemak zijn daarbij de uitgangspunten!

 

 

 Maak een afspraak!

 

 

 

 

 

 

Deel op je favoriete social media
Pin It