Contactlenzen

Klik hier als u contactlenzen en/of vloeistoffen wilt bestellen. Wat heeft EyeCare te bieden op het gebied van contactlenzen? Heel veel keuze én de oogzorg die daarbij hoort. Ontwikkelingen en innovaties volgen wij op de voet en passen daar het assortiment op aan. Zo blijf je verzekerd van de beste zorg en kwaliteit.

Heb jij wel eens aan contactlenzen gedacht? Contactlenzen geven je een gevoel van vrijheid, zeker bij bijvoorbeeld sporten, een avondje uit of vakantie.
Wanneer je er voor kiest om bij EyeCare contactlenzen te kopen, kies je voor meer dan alleen de contactlenzen zelf. Contactlensdragers zijn bij EyeCare verzekerd van een goede begeleiding en service. Elk half jaar controleren wij de gezondheid van je ogen en meten we opnieuw je oogsterkte. Ook controleren wij met geavanceerde meetinstrumenten of de lenzen qua vorm voor jou nog steeds het meeste comfort bieden.

Daarnaast informeren we je over nieuwe typen contactlenzen die uitkomen zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste innovaties.
Wil je meer weten over het dragen van contactlenzen of contactlenzen eens proberen? Onze contactlensspecialisten en contactlensadviseurs helpen je graag in de winkel.

Man surfboard lensen

Deel op je favoriete social media
Pin It