Contactlenzen

contaclenzen

Heb je wel eens aan contactlenzen gedacht?

Alleen al in Nederland dragen meer dan 1,7 miljoen consumenten contactlenzen. Veel contactlensdragers maken een keuze voor het permanent dragen van contactlenzen om zo min mogelijk een bril te hoeven gebruiken. Anderen combineren contactlenzen juist met een bril.

Wat heeft EyeCare te bieden op het gebied van contactlenzen? Heel veel keuze én de oogzorg die daarbij hoort. Ontwikkelingen en innovaties volgen wij op de voet. Het assortiment passen wij continu aan naar aanleiding van relevante ontwikkelingen. Zo kunnen wij je blijven verzekeren van de beste zorg en kwaliteit.

Welke lenzen?

Het dragen van contactlenzen biedt veel voordelen. Voor veel consumenten is het lastig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Juist daarom is een goed advies heel belangrijk. EyeCare heeft een zeer ruime keuze aan verschillende soorten contactlenzen.

Gemakkelijk en comfortabel lenzen dragen.

Wanneer je er voor kiest om bij EyeCare contactlenzen te kopen, kies je voor meer dan alleen de contactlenzen zelf. Contactlensdragers zijn bij EyeCare verzekerd van een goede begeleiding en service. Elk half jaar controleren wij de gezondheid van je ogen en meten we opnieuw je oogsterkte. Ook controleren wij met geavanceerde meetinstrumenten of de lenzen qua vorm voor jou nog steeds het meeste comfort bieden. Daarnaast houden we je goed geïnformeerd over nieuwe typen contactlenzen die uitkomen zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste innovaties.

Wil je meer weten over het dragen van contactlenzen of contactlenzen eens proberen? Onze contactlensspecialisten en contactlensadviseurs helpen je in de winkel graag verder.

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten