maandlenzen

lenzen

Zoals de naam al zegt, zijn maandlenzen lenzen die je maximaal een maand draagt. Dit type lens draag je overdag en 's avonds dien je de lenzen goed te reinigen met lenzenvloeistof. Maandlenzen hebben als voordeel dat ze goedkoper zijn dan daglenzen en dat ze duurzaam zijn in het gebruik. Bovendien hebben maandlenzen een hoog draagcomfort.

EyeCare biedt je de keuze uit verschillende typen en merken maandlenzen. De voordeligste keuze is ons eigen merk Lensline. Een half jaar maandlenzen (Lensline Comfort) kost bij EyeCare € 61,- (als Lensline abonnee). Voor maandlensdragers biedt EyeCare het Lensline abonnement. Voor € 12,50 of € 15,00 (afhankelijk van soort vloeistof) per maand ontvang je alle benodigde oogzorg inclusief controles, nazorg, heraanpassingen, instructies, service en begeleiding. De enige bijkomende kosten zijn die van de lenzen waar je voor kiest, hiervoor betaal je aanzienlijk minder als Lensline abonnee.

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten