EyeCare heeft een uitgebreide collectie monturen van internationale (mode)merken in vele stijlen, materialen en kleuren. Van klassiek tot modieus, van ingetogen tot eigenzinnig. Monturen die je persoonlijkheid onderstrepen. Het assortiment kan verschillen per vestiging.

Merken

Bij EyeCare vind je een uitgebreide collectie merken die per winkel kan variëren. Merken die we voeren zijn o.a. Ray-Ban, Gucci, Saint Laurent, Chanel, Chloë, Oakley, Tom Ford, Dolce&Gabbana, Lindberg en vele andere mooie merken met ieder een eigen verhaal.

Kinderbrillen

Het is belangrijk om de ogen van kinderen tenminste één maal per jaar te laten controleren. De benodigde correctie bij kinderen kan regelmatig en snel veranderen als gevolg van hun snelle groei. Bij veel kinderen heeft een minder goed zicht invloed op de schoolprestaties en dit kan zelfs ongemerkt resulteren in een leerachterstand en/of concentratieproblemen. Ook voor kinderbrillen is EyeCare hét adres. EyeCare biedt een ruime keuze aan sportieve, stoere en kleurrijke monturen die tegen een stootje kunnen.

Voor kinderen tot 16 jaar krijg je van EyeCare de krasbestendige brillenglazen cadeau*
*Vraag naar de voorwaarden