Een goede zonnebril is onmisbaar tijdens de zomermaanden maar ook tijdens de wintersport! In onze winkels helpen we je graag bij de keuze voor een geschikte bril. In dit blog alvast een aantal tips:

Heemskerk, Nederland, 7 oktober 2021 – EyeCare Groep (de ‘Groep’ of ‘het bedrijf’) is een nieuw bedrijf bestaande uit 8 high-end retail optiekbedrijven en hoorwinkels met gezamenlijk circa 100 winkels en 600 medewerkers in een groot deel van Nederland.

Vrouwen in de overgang kunnen wel eens last hebben van droge ogen. Maar hoe komt dat nou eigenlijk? En wat kan je ertegen doen?

Je oogwit is net als de iris ietwat mysterieus. Wat is je oogwit nu precies? Waar dient het voor? En hoe houd je de gezondheid ervan optimaal?

Leeftijd is natuurlijk maar een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar wat als er dingen zijn die je kan doen of vermijden om die kraaienpootjes iets langer uit te stellen… waarom ook niet?

De aanschaf van een multifocale bril kan nogal overweldigend zijn. Er is vaak een ruim aanbod in brillenglazen, om nog maar te zwijgen over de vele multifocale varianten. In deze blog lees je alles wat je moet weten over multifocale glazen!

Pagina 1 van 7