Een branderig, jeukend of onprettig gevoel bij je ogen: we hebben er allemaal wel eens last van. In principe maakt je oog zelf traanvocht aan, maar af en toe mag deze functie ondersteund worden.

In de ochtend rustig de krant lezen, als je thuiskomt na werk je tablet gebruiken en in de avond een serietje kijken. Relaxmomenten thuis lenen zich uitstekend voor het dragen van een bril.

 

De lente is officieel van start gegaan, wat enerzijds betekent dat we langer van daglicht genieten en anderzijds voor veel mensen synoniem staat voor hooikoortsklachten. Hoe zorg je ervoor dat je als lensdrager geen geïrriteerde ogen krijgt? In dit blog geven we je vijf tips op het gebied van oogzorg, contactlenzen en hooikoortsklachten. 

Adidas sportbril

Een goede sportbril is een onmisbaar element in jouw workout gear. Een Adidas sportzonnebril beschermt je ogen tegen zonlicht, wind en regen.

EyeCare is een dynamische groep top-opticiens met winkels in het hele land. Ook het afgelopen jaar zijn we dankzij overnames weer hard gegroeid.

EyeCare wil haar klanten graag tegemoet komen met een aardigheidje. Daarom krijg je een mooi kookboek cadeau bij de aankoop van een bril.

Pagina 1 van 3