Zonnebrillen zijn naast fijn en comfortabel, ook een ware toevoeging aan je outfit. Er zijn legio verschillende stijlen, merken, kleuren, vormen en ga zo maar door. Wil je weten welke monturen in 2021 in de mode zijn?

Van groot en chunky tot hip of elegant, het aanbod in zonnebrillen bij EyeCare is groots en gevarieerd. Maar niet alleen het aanbod in monturen is groot. Er bestaan ook verschillende soorten brillenglazen die op hun beurt weer mét of zonder sterkte kunnen. Als dat nog niet genoeg was, dan zijn er ook nog een aantal coatings waaruit je kan kiezen. Misschien vind je het wel heel fijn om een meekleurend glas te nemen of een gepolariseerde zonnebril! In dit blog lees je vast over de verschillende trends van 2021, maar voel je vrij om een bezoek te brengen aan één van onze winkels. Daar staan onze specialisten voor je klaar om je te voorzien van een maatwerk advies.

 

Afbeelding1 1. Sportieve monturen

Een sportieve touch kan nooit kwaad. Wat krijg je als je een sportieve aviator combineert met eigentijds en eigenwijs design? Dit montuur van Scotch & Soda! De fraaie details en de moderne look zijn een stijlvolle aanvulling op je outfit.

 

Athleisure is naast comfortabel ook heel stijlvol. Dit montuur van Scotch & Sodat is bewijsstuk A. Het Amsterdamse modemerk combineert gedurfdheid met smaak. Perfect voor een dagje op het water of fietstocht door je favoriete stad.

 

 

  

 

Afbeelding8

2. Futuristische monturen

Ken je de film Back to the Future nog? De ‘toekomst’ zag er toen wel heel futuristisch uit. Een tikje gewaagd, maar ook dit jaar ontzettend hip: futuristische monturen. Handig als je toevallig net op de wielrenfiets stapt! Maar ze zijn ook niet misplaatst op menig festival.

 

Iedere casual outfit tover je in een handomdraai om tot fashion statement met dergelijke brillen. Alles mag. Zo biedt onze glasleverancier ZEISS verschillende kleuren glazen aan in hun zonneglazen portfolio. Combineer het met dit montuur uit de Futura collectie van Silhouette en je bent klaar voor de zomer!

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding33. Ronde retro monturen

 

 

Een waar gevoel van nostalgie bekruipt je bij het zien van toffe retro monturen. Misschien ga je wel voor een gewaagder element en laat je gekleurde glazen in je montuur zetten. In onze winkels vind je heel veel toffe modellen, met een retro twist!

 

Waan je in de jaren '70 met een retro zonnebril. Mensen met een wat hoekiger gezicht staat een ronde zonnebril heel goed. De harde lijnen in je gezicht maak je wat zachter met een rond montuur. Bij EyeCare vind je verschillende monturen van verschillende merken. Zien we je snel?

 

 

 

 

  Afbeelding4

4. Gekleurde vierkante frames

Vrolijke kleurtjes en aparte vormen: het mag allemaal in 2021. Dit montuur van Scotch & Soda is een echte eye-catcher! Van de pastelgroene kleur tot de zachte vierkante vorm. Hoekige monturen passen heel mooi bij mensen met een wat ronder gezicht.

 

Geniet van een gezonde dosis vitamine D met een modieuze zonnebril. Je zomerse look maak je af met dit fijne mode accessoire. Of je nu een dagje naar het strand, terras of het park gaat! 

 

 

 

Afbeelding55. Cat-eye frames

 

Over eye-catchers gesproken…Cat-eye monturen lijken klassiek en modern tegelijkertijd. Deze tijdloze blikvangers zijn een waardevolle toevoeging aan iedere outfit. De cat-eye zonnebril heeft een elegante ovale vorm met spits toelopende randen. Ideaal voor een vrouwelijk accent.

 

Als je een rond gezicht hebt, is de cat-eye een perfect montuur. Dankzij de puntige rand oogt je gezicht smaller. Pas echter op bij een hartvormig gezicht omdat het je gezichtsvorm kan overaccentueren. Een subtiele cat-eye is de oplossing!

 

 

 

 

 

6. XXL monturenAfbeelding6

 

Met een groot montuur sla je twee vliegen in één klap. Aan de ene kant draag je een modieus statement uit en aan de andere kant bescherm je meer van de huid rondom je ogen.

 

Een grote zonnebril zorgt voor een dramatische look. Let wel op de vorm van je gezicht als je een grote zonnebril uitzoekt. Het wordt namelijk al gauw teveel! Daarnaast is ook de pasvorm van belang omdat het gevaar bestaat dat je bril gauw afzakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding77. Getinte pilotenbrillen

 

Zullen pilotenbrillen ooit uit de mode raken? Wij betwijfelen het. Dit jaar mag er ook een kleurtje in. Onze glasleverancier ZEISS biedt vele kleuren, tinten en mogelijkheden als het om gekleurde zonnebrillenglazen gaat. Wat is jouw lievelingskleur?

 

Voor welk montuur je ook kiest, bij EyeCare kun je altijd terecht voor een stijladvies. De medewerkers in onze winkels kijken welk montuur past bij de vorm van je gezicht. Zo weet je zeker dat de bril je perfect staat!

 

Maak een afspraak

 

Deel op je favoriete social media
Pin It