Tod’s is een merk dat ontstond aan het begin van de 19de eeuw als schoenenatelier en in de loop der tijd uitgroeide tot een toonaangevend luxemerk. 6 september t/m 25 september vindt het exclusieve Tod's event plaats bij EyeCare Schagen!

Moderniteit en hoge kwaliteit combineert Tod’s met traditionele ambacht en functionele designs. De zonnebrillen en brilmonturen van Tod’s zijn allemaal verfraaid met exclusief gevlochten leer dat met de hand wordt gestikt door een Italiaanse ambachtsman. De grootste aandacht voor de kleinste details getuigt van waar vakmanschap!

 

6 t/m 25 september vindt bij EyeCare Schagen het Tod's event plaats. Je krijgt dan een luxe goodiebag cadeau van ons bij aankoop van een Tod's bril of zonnebril!

 

Maak een afspraak

 

 Tods2Exclusieve collectie

De eyewear collectie vormt een unieke mix van elegantie en exclusiviteit. De monturen zijn verrijkt met prestigieuze materialen waarbij leer de hoofdrol speelt in de designs. Tod’s is trots op het kenmerk made in Italy en draagt dat ook graag uit als signature look. Ze staan bekend om de verschillende tinten leer en de unieke bewerkingen ervan. Tod’s eyewear staat synoniem voor kwaliteit en traditionele ambacht met een moderne twist in bijvoorbeeld de retro-geïnspireerde modellen.

 

 

Italiaans brillenmerkTods

Stoer ontmoet elegant: een rendez-vous van twee verschillende werelden. Centraal staan het uitstekende vakmanschap, de leren details vervaardigd in tijdloze designs. Toch misstaat de  eigentijdse draai aan monturen niet: het metalen T-detail geeft de retro monturen van de Timeless collectie een moderne uitstraling. Monturen van Tod’s zijn doordrenkt met een klassieke Italiaanse schoonheid. Viva Italia!

  

Kom je snel de collectie bekijken?

 

Maak een afspraak

 

 TO0294 12E 01TO0301 01B 01TO0303 28B 01

TO0304 32F 01TO0307 01V 01TO5246 002 01

 

 

Deel op je favoriete social media
Pin It