Scotch & Soda is Amsterdams in hart en nieren en dat zie je terug in de ontwerpen. Die zijn namelijk net zo eigenzinnig als de stad zelf.

 

B01 SCOTCHSODA 02 N

 

Lekker gedurfd, niet bang voor clashende prints en onverwachte combinaties en zeker niet van het less is more principe, integendeel. Met een outfit van Scotch & Soda mag en wil je gezien worden.

SCOTCH & SODA werd opgericht in 1985 en 15 jaar later overgenomen door drie ambitieuze ondernemers die er graag een toonaangevend modemerk van wilden maken. Eerst alleen voor mannen, later ook voor kinderen en vrouwen terwijl de jeanslijn Amsterdams Blauw het verhaal compleet maakte. Inmiddels is het merk wereldwijd verkrijgbaar in ruim 200 eigen winkels en duizenden andere verkooppunten.

 

B01 SCOTCHSODA 03

 

Op de brillen en zonnebrillen hebben we lang moeten wachten maar sinds dit voorjaar zijn ze er eindelijk. Natuurlijk behoorden de winkels van EyeCare tot de eersten die deze toffe collectie verkochten en het bleek direct een groot succes. Net als de kleding, zijn de (zonne)brillen gedurfd, origineel, on trend en ook nog eens betaalbaar. Ze zijn er al vanaf 150 euro. Stap eens binnen bij 1 van ONZE WINKELS om vrijblijvend te kijken en te passen. Misschien direct ook een goed moment om je ogen (weer) eens te laten meten?  

 

B01 SCOTCHSODA 04

 

B01 SCOTCHSODA 05

 

 

 

Deel op je favoriete social media
Pin It