EyeCare is sinds oktober 2021 onderdeel van de EyeCare Groep, een dynamische groep top-opticiens met winkels in het hele land. Ook het afgelopen jaar zijn we dankzij overnames weer hard gegroeid.

 

EYCARE ZOEKT N02

 

Dit zal de komende tijd niet anders zijn. Hierdoor zijn wij steeds op zoek naar de beste mensen om onze ambities waar te maken. Van optometristen en opticiens tot contactlensspecialisten en verkoopmedewerkers, want iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan een optimale klantbeleving waarbij 'goed zien' en 'er goed uitzien' belangrijk zijn. Daarom werken wij in al onze stijlvolle winkels met innovatieve apparatuur, de beste brillenglazen en contactlenzen en de mooiste collecties monturen en zonnebrillen. 

Elke dag en elke klant is anders. Ben je dol op mode en stijl? Houd je van details en techniek? Of ben je juist zorgzaam en heb je veel aandacht voor mensen? Binnen de optiek kun je veel kanten op! Heb je nog geen opleiding/achtergrond in de optiek maar zie je wel de mogelijkheden en kansen? Neem dan ook zeker eens contact met ons op! 

 

 

Klik hier en kijk snel of jouw droombaan er bij zit! 

 

EYCARE ZOEKT N03

Deel op je favoriete social media
Pin It