Tags:

Vanaf vandaag gaan ook de kinderen in regio Zuid weer naar school. Een goed moment om eens stil te staan bij het zicht van je kind(eren). Want weet je zeker dat je kind goed ziet?

 

Steeds meer kinderen gaan slechter zien. Uit onderzoek* is gebleken dat in de groep kinderen van 9 jaar oud 12,5% bijziend is. Bij kinderen van 13 jaar is dit al opgelopen tot 25%!
Een minder goed zicht kan van invloed zijn op de schoolprestaties of kan andere klachten veroorzaken. De toename van bijziendheid bij kinderen heeft naast erfelijkheid ook te maken met lifestyle. Veelvuldig gebruik van smartphones en tablets hebben een duidelijke invloed. Kom langs voor een check-up van het zichtvermogen van je kind(eren) en laat je adviseren!

EyeCare heeft een ruime keuze aan sportieve, stoere, en hippe kinderbrillen die tegen een stootje kunnen van bijvoorbeeld Vingino, Ray-Ban en Littly Vinyl Factory. Kinderen tot 16 jaar krijgen bij aankoop van een kinderbril de glazen cadeau!**

*Bron onderzoek, uitgevoerd door het Erasmus Medisch Centrum.
**Deze aanbieding geldt voor basisglazen, zonder UV-block. Bij andere type brillenglazen, extra dun en met UV-block ontvang je een korting op de glasprijs. Informeer naar de voorwaarden.

 

Deel op je favoriete social media
Pin It