EyeCare wil haar klanten graag tegemoet komen met een aardigheidje. Daarom krijg je een mooi kookboek cadeau bij de aankoop van een bril.

Omdat de komende tijd anders uitpakt dan andere jaren, besteden we meer tijd thuis. Wat toch een stuk aangenamer is met een frisse wind aan gerechten uit de keuken. In ‘Lekker’ laat Miljuschka je al haar favoriete recepten zien. Zo kan je thuis genieten van een heerlijke home made maaltijd waar je trots op mag zijn. Je hebt het immers zelf op tafel getoverd!

 

 

Scoort goed bij de kids

Als echte foodie heeft Miljuschka haar strepen in de keuken wel verdiend met haar eigen programma op 24Kitchen. Verder is ze ook bekend van Wie is de mol? en RTL Boulevard. Miljuschka is moeder van twee kinderen dus weet ze hoe lastig het soms is om een maaltijd te maken die ze lusten! De gerechten in ‘Lekker’ scoren bij de kids en zijn ook nog ’s gezond!

Inspiratie 

Inspiratie nodig voor de feestdagen? Of gewoon zin in een lekker recept voor doordeweeks? Naast veel gezonde recepten bevat dit boek ook echte guilty pleasures. Miljuschka weet wel raad. Op ieder moment van de dag kan je dit kookboek wel uit de kast trekken. Veel plezier met koken!

Deel op je favoriete social media
Pin It