Een goede sportbril is een onmisbaar element in jouw workout gear. Een Adidas sportzonnebril beschermt je ogen tegen zonlicht, wind en regen.

De specialisten bij EyeCare adviseren je graag over welke bril het beste past bij jouw sportieve doeleinden. Geniet van optimaal comfort met bijvoorbeeld een ‘wrap around’ bril. Dit type sportbril zit als gegoten rondom je ogen en zijkant van het gezicht: opvliegend stof, zand en regendruppels krijgen geen kans om jouw sportprestaties in de weg te zitten. Op dagen met felle zon is het aan te raden om een sportzonnebril toe te voegen aan je outfit. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van verblinding. Lees meer over de voordelen van sportbrillen!

 Adidas1

3 voordelen van een sportbril

1.      Ultieme bescherming

Een sportzonnebril beschermt je ogen niet alleen tegen UV-straling, maar ook van alle andere ongemakken die je bij sporten kan ervaren. Denk aan oplaaiend stof bij het mountainbiken, fel zonlicht bij het golfen, kou en wind met skiën en die eeuwige vliegjes op de wielrenfiets. Een sportieve bril is een onmisbaar element van jouw sport gear. Je prestaties verbeteren naarmate je deze belemmeringen wegneemt!

2.      Gepersonaliseerde optimalisering

Sportbrillen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Juist die kleuren maken of breken de sportbril. De juiste tint brillenglas ondersteunt de sportprestatie door een verhoogd contrast te bieden in verschillende lichtomstandigheden en bij verschillende gebruiksdoeleinden.

 

  • De ProGolf brillenglazen van ZEISS hebben een combinatie van contrastversterkende tint met een hoogwaardige Super ET-coating: voor golfspelers de ideale bescherming tegen zonlicht. Alle oneffenheden en hobbels in de baan zijn veel beter zichtbaar dan met een traditionele zonnebril.
  • Wielrenners hebben baat bij een licht paars getint sportbrillenglas. Deze tint verscherpt het beeld en stelt het oog in staat om potentiële gevaren op het asfalt tijdig te spotten.
  • Wintersport beoefenaars hebben veel baat bij lichtrood getint glas omdat ze scherper contrast waarnemen op de bergen. Daarnaast helpt het glas je meer te zien in omstandigheden van weinig licht, wat zorgt voor een verhoogde veiligheid.
  • Sportievelingen die graag jagen zijn gebaat bij een donkerder getint glas in kleuruitvoering ‘Sunset Violet’ van ZEISS. Helder zicht in combinatie met verscherpt contrast stellen je in staat om bewegende doelen tegen een groene achtergrond scherp waar te nemen.

 

Adidas2

3.      Perfecte ondersteuning

De juiste sterkte in je sportbril of sportzonnebril zorgen voor een optimale ondersteuning van je ogen. Daarbij zijn de meeste sportmonturen zo gevormd dat je ogen geen last hebben van de wind. Zo voorkom je traanogen en ogen die droog aanvoelen. Verder worden sportieve brillen van ultralicht materiaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de bril niet afzakt en je ‘m niet voelt zitten. Zo kan jij je focussen op waar jij plezier uit haalt. Of dat nu fietsen, watersport, golfen, hardlopen, skiën of voetballen is!

 

Sportbril op sterkte

Haarscherp zicht ondersteunt je sportprestaties aanzienlijk. Zeker in combinatie met krasbestendige glazen: de DuraVision Platinum coating van ZEISS. En je bril is niet alleen behoed voor krassen: de brillenglazen worden vervaardigd van vrijwel onbreekbaar kunststof. Als je niet weet wat je sterkte is, meten de opticiens bij EyeCare deze op nauwkeurige wijze aan. Sportbrillen zijn verkrijgbaar in enkelvoudige en multifocale varianten. Daarbij zijn ZEISS Single Vision Individual Sport ook in een fotochromatische en gepolariseerde uitvoering verkrijgbaar.

 

EyeCare winkels met Adidas sportbrillen

De Adidas sportbrillen zijn exclusief verkrijgbaar bij een aantal EyeCare winkels. Onze medewerkers voorzien je graag van een maatwerk advies. Maak vooraf online een afspraak bij een filiaal bij jou in de buurt. Kom snel langs bij EyeCare!

              

EyeCare Bloemendaal 

Bloemendaalseweg 59

2061 CC Bloemendaal

023 527 67 69 

 

EyeCare Amstelveen

Rembrandthof 33

1181 ZL Amstelveen

020 441 3018

 

Deel op je favoriete social media
Pin It