oog&bril Amsterdam

New Models OPALE

 

Assortiment
Oog&Bril is een hoogwaardig optiekbedrijf met zeer grote affiniteit voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen op gebied van brillenglazen, brilmaterialen, contactlenzen, aanpastechnieken en lensprocessing. We behalen fantastische resultaten met de nieuwe generatie Zeiss brillenglazen, aangepast met de iProfiler. 
Contactlens aanpassingen met behulp van een corneatopograaf. Zeer hoge graad van automatisering. Korte lijnen voor doorverwijzing naar oogarts door goede connecties met diverse oogartspraktijken.

We hebben een bijzonder ruime collectie designer monturen en zonnebrillen. Verder zijn we gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen en brillen voor speciale doeleinden als duiken, schieten en golfen.

Kenmerken
De snel wisselende en zeer actuele collectie brillen van Oog&Bril heeft voor een ieder wat te bieden. Je kunt rekenen op een uitstekende en persoonlijke service. De keuze van de bril en het glas wordt echt afgestemd op jou en je werkzaamheden en hobby's. Bovendien hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie voor multifocale brillen en contactlenzen.

Sfeer
De winkel heeft een heldere uitstraling. Alles is mogelijk als je het vraagt. Alles draait hier om duidelijke en directe communicatie. De mogelijkheden op het gebied van oogcorrectie zijn vrijwel onbeperkt.

Bijzonderheden
Custom made aanpassingen van brillenglazen en contactlenzen. Ergonomisch advies c.q. hulp bij optimalisering van de werkplek. Werk-, lees- en computerbrillen voor diverse specialistische doelgroepen. Praktijkgerichte oplossingen bij uiteenlopende oogklachten; variërend van leesproblemen bij kinderen, Parkinson- en whiplashpatienten, tot werkgerelateerde visusklachten bij diverse disciplines. Ook minder validen kunnen in deze winkel prima terecht. De oogmeetruimte is ook bereikbaar via een traplift. Tevens staat er een rollator of rolstoel klaar voor gebruik.

Merken
O.a. Theo, Anne et Valentin, Lindberg, Lunor, Johann von Goisern, Carter Bond, Adrian Marwitz, JF Rey, Yellows Plus, Volte Face, Munic Eyewear, MODO, Dick Moby, Matttew, Cabrio. De collecties wisselen snel en vrijwel alle merken zijn op verzoek leverbaar.

 

Graag tot ziens bij Oog&Bril.

Contact
Beethovenstraat 12  
1077 JG Amsterdam
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
020 676 0861

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

 

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten