Oogzorg

Oogzorg

Je zicht: één van de belangrijkste zintuigen die je hebt waarmee je contact maakt met de wereld om je heen. Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Bij EyeCare heb je de zekerheid van een professionele oogmeting met de modernste apparatuur en krijg je het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossingen.

Oogmeting

Comfortabel kunnen zien heeft alles te maken met kwaliteit en een juist advies. Dit begint al met de oogmeting. Bij EyeCare worden oogmetingen verricht door gediplomeerde opticiens en/of optometristen die met de meest innovatieve oogmeetapparatuur werken. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste expertise. Kom naar EyeCare voor een uitgebreide oogmeting en oogdrukmeting en een complete “goed zicht controle”.

Optometrie

Een optometrist is een filter tussen de opticien en de oogarts en voert een oogonderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen. De optometrist kan een stap verder gaan dan de opticien en neemt enkele taken van een oogarts over. De optometrist voert zelfstandig onderzoek uit wat begint met een anamnese.

Droge ogen

Als je regelmatig last hebt van droge ogen, is het verstandig om een afspraak te maken met EyeCare om een eerste check te doen. Vaak kun je met oogdruppels of ooggel, het oog weer vochtiger maken. Ook wordt gekeken naar manieren waarop je de irritatie door droge ogen zoveel mogelijk kunt verminderen.