Oogzorgproducten

Soms kan je je ogen wel een handje helpen of verzorgen. In al onze optiekzaken bieden wij daarom verschillende sprays en druppels aan. Ideaal als je wel eens last hebt van vermoeide of droge ogen.

Dat komt vaak door luchtvochtigheid, hooikoorts of bijvoorbeeld beeldschermwerk: we knipperen minder als we naar een scherm kijken, waardoor traanvocht weinig kans krijgt om onze ogen te bevochtigen. In deze gevallen bieden de oogzorgproducten een uitkomst. Neem bijvoorbeeld de vitaliserende oogpads van Happy Eyes met komkommer extract: ze verzachten en verfrissen vermoeide en gestreste ogen.

 Happy eyes 1

Het belang van hygiëne

Hygiëne is ontzettend belangrijk om de gezondheid van je ogen te garanderen. Verwijder daarom altijd je make-up voordat je gaat slapen. De laatste vuiltjes en make-upresten neem je gemakkelijk weg met bijvoorbeeld de Blephaclean doekjes. Hyaluronzuur en vitamine A hydrateren en voeden de huid. Iris Florentina wortel extract en zink helpen bij de talg regulatie en zorgen ervoor dat je oog beter vochtig wordt gehouden. Perfect als je vermoeide ogen hebt! Daarnaast bestaan er ook maskers voor op de oogleden, als je klieren verstopt zijn. Dit is een veelvoorkomende klacht bij blepharitis.

 

Ondersteun de gezondheid van je ogen

De verwelkoming van digitale apparatuur in ons leven, veranderde onze kijkgewoonten blijvend. We hebben vaker last van droge of geïrriteerde ogen. Iedereen heeft wel eens last van droge ogen. Van de twintiger die studeert of werkt achter een computer tot veertiger die lange dagen maakt en de zeventiger met een vermindering in de kwaliteit van het traanfilm. In het kader van oogzorg, je ogen ‘verwennen’ of simpelweg als hulpmiddel passen verschillende oogzorgproducten in de dagelijkse routine. Als je veel en vaak last hebt van droge ogen, is het raadzaam om een ‘droge ogen onderzoek’ te doen.

 

Maak een afspraak

Deel op je favoriete social media
Pin It