WELKOM BIJ EyeCare Ed Kriek Optiek Aalsmeer

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare Ed Kriek Optiek je allemaal kan bieden. 

EyeCare Ed Kriek Optiek is gevestigd aan de Stationsweg 2 in Aalsmeer. In onze stijlvolle winkel vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Lindberg, Ray-Ban, Chanel, William Morris en Tom Ford. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

Onze collega's Bernke Hindriks en Nicole van der Keemel zijn gediplomeerd optometrist en fungeren in deze functie als filter tussen opticien en oogarts. Zij voeren zelfstandig uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten. Lees hier meer over de rol van de optometrist. 

EyeCare: 'alleen het beste voor jouw ogen'. 

Graag tot ziens! 


EyeCare Ed Kriek Optiek Aalsmeer

CONTACT
Stationsweg 2
1431 EG Aalsmeer
Noord-Holland
0297 320 478
aalsmeer@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
09.00 - 18.00
Dinsdag:
09.00 - 18.00
Woensdag:
09.00 - 18.00
Donderdag:
09.00 - 18.00
Vrijdag:
09.00 - 18.00
Zaterdag:
09.00 - 17.00
Zondag:
gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze

Oogmeting / Brilverkoop

Oogmeting / Brilverkoop

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK
Reparatie en Verkoop

Reparatie en Verkoop

Duur afspraak circa 30 minuten

AFSPRAAK
Contactlens  controle

Contactlens controle

Duur afspraak circa 30 minuten

AFSPRAAK
Contactlens  aanpassing

Contactlens aanpassing

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK