WELKOM BIJ EyeCare Brilservice Alkmaar

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare  je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan de Koorstraat 5 te Alkmaar. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Ray-Ban, Oakley, Lindberg, Tom Ford en Chanel. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

In onze winkel beschikken wij over de i.Profiler van Zeiss. Dit geavanceerde oogmeetapparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking van het oog in kaart kan worden gebracht. Aan de hand van deze meetgegevens worden de op maat gemaakt i.Scription glazen ontwikkeld. De voordelen van deze glazen zijn: een beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren. Ook bijzonder is de nieuwe PasKal 3D oogmeeting. Bij deze innovatieve en betrouwbare oogmeting wordt gebruik gemaakt van een eigentijdse 3D-techniek, hierbij ervaar je een kleurrijke kijkbeleving met fraaie beelden. 

Onze collega Karin de Jager is gediplomeerd optometrist en fungeert in deze functie als filter tussen opticien en oogarts. Zij voert zelfstandig uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten. Lees hier meer over de rol van de optometrist. 

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!


EyeCare Brilservice Alkmaar

CONTACT
Koorstraat 5
1811 GM Alkmaar
Noord-Holland
072 511 1205
alkmaar@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
13.00 - 18.00
Dinsdag:
09.30 - 18.00
Woensdag:
09.30 - 18.00
Donderdag:
09.30 - 20.00
Vrijdag:
09.30 - 18.00
Zaterdag:
09.30 - 17:00
Zondag:
gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze

Oogmeting/ Brilverkoop

Oogmeting/ Brilverkoop

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK
Reparatie en Verkoop

Reparatie en Verkoop

Duur afspraak circa 30 minuten

AFSPRAAK
Contactlens controle

Contactlens controle

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK
Contactlens  aanpassing

Contactlens aanpassing

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK