WELKOM BIJ EyeCare Brilservice Amersfoort

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan de Langestraat 60 te Amersfoort. In onze stijlvolle winkel vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Ray-Ban, William Morris, Calvin Klein, Tom Davies, Götti en Tom Ford. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

In onze winkel beschikken wij over de i.Profiler van Zeiss. Dit geavanceerde oogmeetapparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking van het oog in kaart kan worden gebracht. Aan de hand van deze meetgegevens worden de op maat gemaakt i.Scription glazen ontwikkeld. De voordelen van deze glazen zijn: een beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren.

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!

Ook wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de RIVM

en de GGD. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft bij EyeCare uiteraard de hoogste prioriteit.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze winkel tijdelijk te sluiten.


EyeCare Brilservice Amersfoort

CONTACT
Langestraat 60
3811 AJ Amersfoort
Utrecht
033 870 0027
amersfoort@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Deze winkel is tijdelijk gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze