WELKOM BIJ EyeCare Den Haag

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan Lange Poten 35 te Den Haag. In onze stijlvolle winkel gespecialiseerd in het merk Ray-Ban, vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van dit merk. Brillenglazen vind je bij ons van gerenommeerde merken als Hoya en Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

Bovendien hanteert deze winkel een 1uurservice, wat inhoudt dat je bril met enkelvoudige glazen (extra dun met een meervoudige ontspiegeling) in één uur klaar is.

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!


EyeCare Den Haag

CONTACT
Lange Poten 35
2511 CM Den Haag
Zuid-Holland
070 870 0104
denhaag@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
10:00- 17:30
Woensdag:
10:00 - 17:30
Donderdag:
10:00 - 20:00
Vrijdag:
10:00 - 17:30
Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
gesloten