WELKOM BIJ EyeCare Brilservice Hoorn

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan de Grote Noord 54 te Hoorn. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Ray-Ban, Tom Ford, ProDesign, William Morris en Bvlgari. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

In onze winkel beschikken wij over een Zeiss Experience corner. In deze corner vind je de allernieuwste innovaties van Zeiss. Zo hebben wij onder andere de i.Profiler van Zeiss. Dit geavanceerde oogmeetapparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking van het oog in kaart kan worden gebracht. Aan de hand van deze meetgegevens worden de op maat gemaakt i.Scription glazen ontwikkeld. De voordelen van deze glazen zijn: een beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren. 

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de RIVM

en de GGD. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft bij EyeCare uiteraard de hoogste prioriteit.

  


EyeCare Brilservice Hoorn

CONTACT
Grote Noord 54
1621 KK Hoorn
Noord-Holland
022 921 4983
hoorn@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
maandag
gesloten
Dinsdag:
09.30 – 18.00
Woensdag:
09.30 – 18.00
Donderdag:
09.30 – 18.00
Vrijdag:
09.30 – 18.00
Zaterdag:
09.30 – 17:00
Zondag:
gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze

Oogmeting/Brilverkoop

Oogmeting/Brilverkoop

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK
Service/Verkoop

Service/Verkoop

Duur afspraak circa 30 minuten

AFSPRAAK
Contactlenscontrole

Contactlenscontrole

Duur afspraak circa 30 minuten

AFSPRAAK
Contactlens  aanpassing

Contactlens aanpassing

Duur afspraak circa 60 minuten

AFSPRAAK