WELKOM BIJ EyeCare Brilservice Krommenie

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan de Zuiderhoofdstraat 87 te Krommenie. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Calvin Klein, Ray-Ban, Dutz, ProDesign en Hackett. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens.

 

Buiten de openingtijden kunt u contact met ons opnemen voor een „private-shopping” afspraak, dit kan per mail en telefonisch.

 


EyeCare Brilservice Krommenie

CONTACT
Zuiderhoofdstraat 87
1561 AJ Krommenie
Noord-Holland
075 640 2596
krommenie@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
09.30 - 13.30
Woensdag:
09.30 - 13.30
Donderdag:
09.30 - 13.30
Vrijdag:
09.30 - 13.30
Zaterdag:
09.30 - 13.30
Zondag:
gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze

Oogmeting

Oogmeting

AFSPRAAK
Service afspraak

Service afspraak

AFSPRAAK
Contactlenscontrole

Contactlenscontrole

AFSPRAAK