WELKOM BIJ EyeCare Oog&Bril

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare Oog&Bril je allemaal kan bieden.

EyeCare Oog&Bril is gevestigd aan de Beethovenstraat 12 te Amsterdam. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Theo, Anne et Valentin, Lindberg en Lunor. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

In onze winkel beschikken wij over de i.Profiler van Zeiss. Dit geavanceerde oogmeetapparaat meet het oog op 1500 punten waardoor de kleinste afwijking van het oog in kaart kan worden gebracht. Aan de hand van deze meetgegevens worden de op maat gemaakt i.Scription glazen ontwikkeld. De voordelen van deze glazen zijn: een beter nachtzicht, meer en betere contrasten, een ongeëvenaard helder zicht en intensere kleuren.

EyeCare Oog&Bril: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!


EyeCare Oog&Bril

CONTACT
Beethovenstraat 12
1077 JG Amsterdam
Noord-Holland
020 676 0861
contact@oogenbril.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 18:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 17:00
Zondag:
gesloten

Bel voor een afspraak : 020 676 0861