WELKOM BIJ Brilservice Amsterdam Rijnstraat

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan de Rijnstraat 61 te Amsterdam. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Ray-Ban, Lindberg, ProDesign, Götti en Etnia Barcelona. Brillenglazen vind je bij ons van gerenommeerde merken als Hoya en Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!

EyeCare-Rijnstraat zoekt op korte termijn een leerling opticien/opticien. Klik hier voor verdere details over deze uitdagende functie.


Brilservice Amsterdam Rijnstraat

CONTACT
Rijnstraat 61
1079 GW Amsterdam
Noord-Holland
020 642 6828
rijnstraat@brilservice.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
09:30 - 18:00
Woensdag:
09:30 - 18:00
Donderdag:
09:30 - 20:00
Vrijdag:
09:30 - 18:00
Zaterdag:
09:30 - 17:00
Zondag:
gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze

Oogmeting

Oogmeting

AFSPRAAK
Contactlenscontrole

Contactlenscontrole

AFSPRAAK
Contactlensaanpassing

Contactlensaanpassing

AFSPRAAK