WELKOM BIJ EyeCare Brilservice Schagen

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan de Gedempte Gracht 56 te Schagen. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Dutz, Look, Serengeti, Lindberg, Tom Ford en Calvin Klein. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

Eigenaar Han Deutekom is gediplomeerd optometrist en fungeert in deze functie als filter tussen opticien en oogarts. Hij voert zelfstandig uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten. Lees hier meer over de rol van de optometrist. 

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens!


EyeCare Brilservice Schagen

CONTACT
Gedempte Gracht 56
1741 GD Schagen
Noord-Holland
022 429 6762
schagen@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag:
13.00 – 18.00
Dinsdag:
09.00 – 18.00
Woensdag:
09.00 – 18.00
Donderdag:
09.00 – 18.00
Vrijdag:
09.00 – 18.00 / 19:00 - 21:00
Zaterdag:
09.00 – 17.00
Zondag:
gesloten


Wat kunnen we voor je doen?
Maak hieronder je keuze

Oogmeting

Oogmeting

AFSPRAAK
Contactlenscontrole

Contactlenscontrole

AFSPRAAK
Contactlensaanpassing

Contactlensaanpassing

AFSPRAAK