WELKOM BIJ EyeCare Brilservice Woerden

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan Rijnstraat 38b te Woerden. In onze stijlvolle winkel  vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Tom Davies, Bvlgari, Silhouette, ProDesign en Calvin Klein. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

Eigenaar Steve Tjon is gediplomeerd optometrist en fungeert in deze functie als filter tussen opticien en oogarts. Hij voert zelfstandig uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten. Lees hier meer over de rol van de optometrist. 

EyeCare: ‘alleen het beste voor jouw ogen’.

Graag tot ziens! 

Ook wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de RIVM

en de GGD. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft bij EyeCare uiteraard de hoogste prioriteit.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze winkel tijdelijk te sluiten.

Wij zijn wel telefonisch en per email bereikbaar.


EyeCare Brilservice Woerden

CONTACT
Rijnstraat 38b
3441 BV Woerden
Utrecht
034 842 2055
woerden@eyecare.nl
OPENINGSTIJDEN
Deze winkel is tijdelijk gesloten