Meekleurende zonneglazen

Heb je wel eens gehoord van meekleurende brillenglazen? Diezelfde soort nanotechnologie kan ook in zonneglazen worden toegepast!

De kleurintensiteit van het zonneglas past zich automatisch aan de mate van Uv-licht en schitteringen aan. Met slimme zonneglazen heb je altijd helder en comfortabel zicht. Soms zijn onze normale zonneglazen te donker. Bijvoorbeeld als we in de schaduw zijn. Vaak zet je je zonnebril, en daarmee ook je Uv-filter, af. Bescherm je ogen met een zonnebril met meekleurende zonneglazen, dan kan je ‘m gewoon ophouden.

 

Waarom meekleurende zonneglazen?

Om altijd optimale bescherming te bieden, zijn meekleurende zonneglazen perfect! De glasleverancier van EyeCare is ZEISS, de meest innovatieve op de markt. ZEISS AdaptiveSun brillenglazen worden buiten in fel zonlicht binnen 18-35 seconden donker. Daarmee absorberen de ‘geactiveerde’ zonneglazen tot wel 97% van het zonlicht, waar dat in de schaduw tot ongeveer 60% is. Zo zie je perfect scherp in iedere lichtomstandigheid. Overigens bevatten de AdaptiveSun zonneglazen een eersteklas kleurconsistentie: kleuren zijn natuurgetrouw.

 

Ook verkrijgbaar met polarisatiefilter

ZEISS AdaptiveSun meekleurende zonneglazen kan je ook kopen met een polarisatiefilter. Het is dan een meekleurende gepolariseerde zonnebril! Het voordeel van gepolariseerde glazen is dat licht van felle schitteringen worden geabsorbeerd. Als je veel aan water- of wintersport doet en last hebt van lichtweerkaatsingen van het water of de sneeuw, zijn gepolariseerde zonneglazen een ideale uitkomst! Lift mee op de revolutionaire glastechnologieën van ZEISS. Kom voor een professioneel advies langs in een van onze winkels!

Deel op je favoriete social media
Pin It