Kinderzonnebrillen

Naast leuk en hip is een kinderzonnebril hartstikke handig. Of je nu op het strand, in de speeltuin of op vakantie bent!

Kijken met een felle zon is voor niemand prettig. Een zonnebril is dan erg fijn en je kind kan ongerust door met spelen. Maar dan met een aviator, retro of rond montuur! Overigens zijn de ogen van kinderen vatbaarder voor schade door de zon. Kies daarom altijd voor een zonnebril met 100% Uv-bescherming!

 

Waarom is een zonnebril voor kinderen belangrijk?

Kinderogen steken iets anders in elkaar dan ogen van volwassenen. Op jonge leeftijd is de pupilopening namelijk groter dan op latere leeftijd. Daardoor komt er meer licht en dus ook meer schadelijk Uv-licht direct in het oog. Kinderen hebben dus meer last van de zon! Om ze ongestoord door te laten spelen, is een kinderzonnebril net zo belangrijk als het speelgoed.

 

Kinderzonnebril met sterkte

Naast kinderzonnebrillen zonder sterkte biedt EyeCare ook de optie om de glazen met sterkte te laten maken. ZEISS zonneglazen zijn van de hoogste kwaliteit en komen in veel verschillende kleuruitvoeringen. Naast het uitzoeken van een tof montuur, is het uitzoeken van een kleur ook heel leuk! Als je een kinderzonnebril zonder sterkte wil, heeft EyeCare een mooi aanbod van bijvoorbeeld Vingino en Ray-Ban Junior.

 

Maak een afspraak

Deel op je favoriete social media
Pin It