Zonnebrillen merken

Zonnebrillen komen in vele vormen, maten en kleuren. Maar daar houdt het niet bij op! EyeCare heeft een uitgebreid portfolio zonnebrillen merken.

Wat dacht je van de Amerikaanse Serengeti? Of Italiaanse TOD’s? En misschien ben je wel bekend met het Japanse zonnebrillenmerk Oakley. Merkzonnebrillen gaan van klassiek Frans, zoals een Chanel, tot superhip: Etnia Barcelona. Ieder jaar brengen vele merken hun zonnebrillen collecties uit en EyeCare voorziet je van de top picks!

 

Merk zonnebril met sterkte

Een zonnebril biedt niet alleen kijkcomfort als de zon schijnt, maar ook haarscherp zicht. Mocht je daarvoor een met sterkte nodig hebben, dan meten onze opticiens die nauwkeurig voor je aan. Zonnebrillen op sterkte komen in een enkelvoudige of multifocale variant. Daarnaast heb je de keuze uit gepolariseerde, meekleurende of spiegelglazen. Of een combinatie van allemaal. Het is maar net waar je voorkeur ligt! In vrijwel ieder montuur van bijna ieder merk kunnen vele soorten glazen. De opticiens bij ons in de winkel geven je een maatwerk advies.

 

Collectie merkzonnebrillen

Bij EyeCare hebben we een aanbod van echte zonnebrillenklassiekers en grote modehuizen. Probeer eens een zonnebril uit van Serengeti en je staat versteld van de kwaliteit van de glazen! Perfect zicht in iedere lichtomstandigheid is gegarandeerd. Daarnaast schitteren Scotch & Soda, Calvin Klein en Tom Ford in onze winkels. Als je in een vrolijke bui bent, kijk dan eens bij Etnia Barcelona. Felle kleuren, hippe modellen en hoge kwaliteit glazen: perfect voor iedere gelegenheid.

Kom je snel een kijkje nemen in een van onze winkels?

 

 

  • Slide1
  • Slide2
  • Slide2ONS MERKENPORTFOLIO

merkenbalk brillen 3351x483 2020 1

Deel op je favoriete social media
Pin It