Zonnebril op sterkte

Op zoek naar een mooie zonnebril op sterkte? EyeCare heeft een ruim aanbod in merken en monturen. Vraag in de winkel naar de aantrekkelijke aanbiedingen voor hoogwaardige zonneglazen op sterkte met ontelbaar veel mogelijkheden qua kleur en coatings, zowel enkelvoudig als multifocaal!

Vraag naar de voorwaarden.

Wanneer heb je een zonnebril op sterkte nodig?

Als de zon fel schijnt, is het prettig om een zonnebril op sterkte te hebben. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld deelneemt aan het verkeer of een boek wil lezen op het strand. Hoewel al onze brillenglazen standaard een Uv-filter bevatten, biedt een zonnebril extra bescherming tegen fel licht. Je ziet altijd scherp! En wist je dat er meekleurende zonneglazen bestaan? Je zonnebril kleurt dan van een lichter zonneglas naar heel donker afhankelijk van de intensiteit van de Uv-straling. Onze opticiens adviseren je graag!

 

Merkzonnebril op sterkte

Serengeti, Tom Ford of Cazal? Bij EyeCare vind je vele merken in de collectie voor dames, heren en kinderen. Er zit dus altijd een mooie zonnebril bij die past bij je gezicht, persoonlijkheid en je levensstijl! Maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat jij het een toffe zonnebril vindt. Of je nu gaat voor sportief, trendy, modern of klassiek. Wat kies jij als het zonnetje schijnt? Bekijk ons aanbod in een van onze winkels!

 

Kom langs in een van onze winkels!

Deel op je favoriete social media
Pin It