Zonnebril op sterkte

Een goede zonnebril is onmisbaar, ook als de zon niet schijnt. Draag je een gewone bril dan is een zonnebril op sterkte een fijne uitkomst. Bij EyeCare kun je je zonnebril naar wens customizen. 

 

In nagenoeg alle zonnebrillen kunnen onze specialisten vrijwel iedere glassoort zetten. Bovendien zijn alle zonneglazen extra dun, voorzien van een hardcoating, antireflectie en uiteraard UV-filter. Zo weet je zeker dat je een zonnebril hebt waarmee je prettig kijkt!

 

 

Zonnebril op sterkte

Ruime keuze in zonneglazen 

De meeste zonnebrillen kunnen worden voorzien van glazen op sterkte met legio keuze in kleur. Van licht tot zeer donker en felle kleuren tot spiegelglazen. Ook bestaan er meekleurende zonneglazen. Ze passen zich aan de intensiteit van het licht aan. Handig voor als je van de zon in de schaduw stapt.  Of misschien wil je wel een gepolariseerde zonnebril. Heel fijn voor felle schitteringen van sneeuw, water of een laagstaande zon.

 

 

Merkzonnebrillen bij EyeCare

EyeCare biedt een ruim assortiment aan zonnebrillen voor heren, dames en kinderen. Merken als Tom Ford, Scotch&Soda, Etnia Barcelona en Ray-Ban schitteren in onze winkels. Ga je voor robuust, kijk dan eens bij Cazal. Houd je van Frans en klassiek dan is Chanel bijvoorbeeld een goede match. Serengeti is een merk dat zich laat inspireren op de woestijnen in de Verenigde Staten. Ze staan vooral bekend om de uitstekende kwaliteit van de glazen.

 

Kom langs in een van onze winkels!

Deel op je favoriete social media
Pin It