Kinderbrillen

Campagnebeeld 600x314

Circa een kwart van alle ouders van kinderen tot 12 jaar heeft nog nooit de ogen van hun kind(eren) laten meten terwijl bij een groot deel van de kinderen die wel de ogen hebben laten meten, een oogafwijking is aangetoond.

Een minder goed zicht kan leiden tot minder goede schoolprestaties en concentratieproblemen. Veelvuldig beeldscherm gebruik van de smartphone en computer is daar mede debet aan. De benodigde correctie bij kinderen kan snel veranderen als gevolg van hun snelle groei. Het is daarom verstandig om de ogen van je kind(eren) tenminste één keer per jaar grondig te laten controleren. Kinderen vanaf 11 jaar kunnen dat bij EyeCare laten doen, jonge kinderen via de oogarts. EyeCare heeft een ruime keuze aan sportieve, stoere en hippe brillen die tegen een stootje kunnen. Bovendien krijg je bij aankoop van een kinderbril de glazen gratis (tot een leeftijd van16 jaar). 

Vraag even naar de voorwaarden.

 Lees hier het persbericht over bijziendheid bij kinderen en de oorzaak hiervan.

Maak een afspraak klein 

 

 
footer-logos

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten