Over Eyecare

Werken bij EyeCare

De medewerkers van EyeCare maken iedere dag het verschil. Zij willen alleen het beste voor jouw ogen. Voor onze klanten betekent dat niet alleen goed zien, maar ook goed eruit zien.

 

Wat wij voor ogen hebben

Bij EyeCare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. We willen je graag een unieke winkelervaring bieden en verwelkomen je graag in onze winkels. We nemen graag de tijd voor je en zien graag je afspraak tegemoet.

Zorgvergoeding

Wanneer je bij EyeCare een bril of contactlenzen koopt informeren wij je graag over de vergoeding van je zorgverzekeraar. EyeCare werkt samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars en kan de bril of lenzenvergoeding direct in mindering brengen bij je aankoop. Wel zo gemakkelijk. Bereken of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

NUVO

EyeCare is aangesloten bij de NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven).
Veel mensen denken dat iedere opticien een vakdiploma heeft. Helaas is dat niet het geval. In ons land mag iedereen zich opticien noemen en zomaar oogmetingen uitvoeren. Vanzelfsprekend geen ideale situatie.

Maatschappelijke verantwoording

Je bril is een waardevolle investering. Het is als het ware een slow fashion item, hij schittert immers geruime tijd op je gezicht! Als je gaat voor een montuur en glazen van hoge kwaliteit, krijg je daar veel voor terug.

Kika

Bij EyeCare voelen we ons niet alleen verantwoordelijk voor de gezondheid van de ogen van onze klanten maar willen we ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat doen wij middels het steunen van Kika, een fantastisch goed doel wat iedereen aanspreekt. Bij elke aankoop van een kinderbril bij EyeCare doneren wij aan Kika. In al onze winkels vind je ook een collectiebus waar elke extra donatie zeer welkom is.