Brillen

Bril op sterkte

Bril op sterkte nodig? Bij EyeCare willen we graag dat je niet alleen goed ziet, maar ook goed eruitziet.

 

Monturen

Monturen komen in verschillende soorten en maten. En dat is nog zacht uitgedrukt. Bij EyeCare houden we maar al te graag trends en innovaties op de markt in de gaten.

Merken

Als je op zoek bent naar een bril, dan wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie merkmonturen. EyeCare volgt de modetrends op de voet en heeft de mooiste merken voor jou geselecteerd. Monturen van bijvoorbeeld Tom Ford, Calvin Klein, Lindberg en Ray-Ban, allen volgens de laatste trends.

Multifocale brillen

Multifocale brillenglazen; je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is een multifocale bril precies? Multifocale glazen bevatten meerdere kijkoplossingen in één.

Leesbrillen

Zijn de lettertjes in de krant opeens akelig klein? Of zie je objecten van dichtbij niet meer zo scherp? Misschien merk je wel dat je de krant, het boek of de telefoon verder van je af moet houden om de letters scherp te krijgen.

Kinderbrillen

Als je zelf een bril hebt, vraag je je misschien wel eens af of je kind ook een bril nodig heeft. Bij aankoop van een kinderbril, krijg je basisglazen cadeau of ontvang je € 100,- voordeel op andere typen glazen én doen wij een donatie aan KiKa*.

 

Lenzen naast bril

Sommige mensen dragen alleen een bril. Anderen zweren bij lenzen. En weer andere mensen wisselen tussen lenzen en een bril. Dan geniet je van de voordelen van zowel brillen als lenzen.

3 jaar zeker abonnement

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom compenseert EyeCare bij beschadiging van je bril of glazen 70% van de kosten als je 3 jaar zeker abonnee bent. Bij verlies, diefstal of volledige vervanging van de bril door schade, geldt een eigen bijdrage van slechts 20% van het oorspronkelijke bedrag. Hoeveel je betaalt per maand is afhankelijk van de aankoopprijs van je bril!

Reservebrillen

In verschillende situaties is een reservebril erg handig. Bijvoorbeeld als je bril kwijt of kapot is. Een ongeluk zit in een klein hoekje!