Brillen

Brillen

Goed zien én er goed uitzien…dat is waar EyeCare voor staat.
EyeCare heeft een uitgebreide collectie merkmonturen in vele stijlen, materialen en kleuren. Van klassiek tot modieus, van ingetogen tot eigenzinnig. Voor ieder persoon is er de juiste bril. Samen kijken we welke bril het beste past bij je gezichtsvorm en je persoonlijkheid.

Merken

Als je op zoek bent naar een bril, dan wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie merkmonturen. EyeCare volgt de modetrends op de voet en heeft de mooiste merken voor jou geselecteerd. Monturen van bijvoorbeeld Tom Ford, Calvin Klein, Lindberg, Chanel en Ray-Ban, allen volgens de laatste trends.

Kinderbrillen

EyeCare heeft een ruime keuze aan sportieve, stoere, en hippe kinderbrillen die tegen een stootje kunnen van bijvoorbeeld Vingino, Ray-Ban en Littly Vinyl Factory. Kinderen tot 16 jaar krijgen bij aankoop van een kinderbril de glazen cadeau! Bovendien steun je bij aankoop van een kinderbril het goede doel KiKa. 

3 jaar zeker abonnement

Wanneer je bij aankoop van een bril kiest voor een 3 jaar zeker abonnement heb je de garantie dat je 3 jaar lang kunt terugvallen op extra zekerheden. Niet alleen op vervanging van onderdelen in geval van een defect maar ook bij verlies of diefstal wordt de bril vervangen door een nieuwe gelijkwaardige bril.